SlimOnline.be: wie zijn wij?

"Hallo, ik ben Peter. Zaakvoerder bij SlimOnline.be. Samen met mijn team van freelancers zorg ik er voor dat jouw website een succes wordt. SlimOnline.be werkt zonder extra personeel. Freelancers worden in een project ingezet waar nodig. Je betaalt daarom enkel voor het geleverde werk, en dit met een absoluut minimum aan algemene kosten. Voor websites, zoekmachine optimalisatie (seo) en online marketing kunnen we je daarom zeer interessante tarieven aanbieden." Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

website-offerte56

Eenmanszaak uit Oostende

SlimOnline.be heeft zijn uitvalsbasis in Oostende en is een eenmanszaak gespecialiseerd in webdesign, online marketing en zoekmachine optimalisatie. Met een zeer ruime ervaring zorgt zaakvoerder Peter er voor dat elke website doet waarvoor hij gemaakt wordt: de bezoeker een optimale surfervaring geven en zorgen dat je meer prospecten en klanten krijgt.

Op Freelance basis

In drukke periodes en voor specifieke taken worden extra freelance medewerkers ingezet. De websites die SlimOnline.be maakt zijn daarom zeer betaalbaar: je betaalt enkel voor het geleverde werk, en dit met een absoluut minimum aan algemene kosten. Ook voor advies en projecten rond online marketing en zoekmachine optimalisatie (seo) zijn onze tarieven bij de beste op de markt.