Promodeal Pro Website voor 575 Euro!

Eenmalige betaling. Hosting, domeinnaam en support: 195 Euro/jaar

testimonial2-150x150-circle

Een professionele website voor 575 Euro?

"jazeker! Ons voorstel zal je zeker bevallen: we maken voor jou een website met een professioneel design, speciaal aangepast aan de noden van je zaak. Ideaal om jezelf, je bedrijf en je producten of diensten voor te stellen. En dat aan een ultrascherpe prijs."

Een woordje uitleg:

 • Het is tegenwoordig noodzakelijk om op het internet aanwezig te zijn met een professionele website. Ons pro pakket is een ideale formule om je zaak, producten of diensten meer uitgebreid in de kijker te zetten.
 • Bij de Pro website maken we 1 lange pagina, met daarop een aantal verschillende secties. Denk bijvoorbeeld aan een fotogallerij of een contactformulier.
 • Dit type website bevat alle informatie waarmee je jouw klanten en prospecten in een paar ogenblikken een volledig beeld kan geven van je firma.
 • Een 1 pagina website heeft als voordeel dat deze gemakkelijk te lezen is op een tablet of smartphone: de bezoeker scrolt gewoon naar beneden en moet nooit doorklikken naar een andere pagina.
 • Wil je heel veel informatie kwijt op je website dan zal een Pro website niet volstaan. In dat geval kies je beter voor onze Premium website, die bestaat uit meerdere pagina's. We merken graag op het het later altijd gemakkelijk mogelijk is om over te stappen naar een Premium website. Je kan dus nu kiezen voor de Pro versie, en wanneer je extra pagina's wilt kan je later altijd upgraden naar de Premium versie. Zo groeit je website mee met je bedrijf!
 • De website heeft een 'responsive design' wat wil zeggen dat deze geschikt is voor desktop computers, tablets en smartphones

Hoe gaan we te werk?

 • Samenwerking voor dit type website gaat zeer vlot via email en telefoon.We kunnen daardoor efficiĆ«nt werken en besparen geld en tijd op vervoer. Daarom kunnen we je deze professionele website aan deze interessante prijs aanbieden.
 • Bij dit type website is de informatie over je zaak en producten van algemene aard. Dit betekent dat de website in principe niet veel moet veranderen. Wat als er toch iets moet veranderen? (Bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer, informatie over jaarlijkse sluiting,..). Kleine aanpassingen (tot 3 per jaar) doen we gewoon gratis. Voor grotere aanpassingen rekenen we een extra voordelig tarief van slechts 30 euro/uur
 • Je kan ons je teksten en foto's doorsturen wij zorgen ervoor dat deze netjes in de website worden verwerkt. Dat betekent dus dat wij de website kant en klaar afleveren!

Welk budget?

 • De Pro website komt op 575 euro eenmalig. Dit om de website te ontwikkelen.
 • Daarnaast is er de jaarlijkse hosting, domeinnaam en software updates. Dit komt op 195 euro/jaar.