Wat kan ik voor jou betekenen?

"Hallo, ik ben Peter. In 2006 ben ik gestart als tekstschrijver voor zoekmachine optimalisatie. Ik schrijf graag. De rol van copywriter is me op het lijf geschreven!

Ik ben begonnen met copywriting door seo, niet omgekeerd. Ik ben geen (ex)-journalist, ik heb geen literaire roeping. Ik schrijf graag en denk daarbij altijd marketing- en verkoopgericht.

Master in de toegepaste economie met heel wat ervaring in sales en marketing. Met mijn vlotte pen en praktische kennis zorg ik voor betere teksten voor je online en offline communicatie. Teksten die scoren, zodat ze interessante leads opleveren waarmee jij of je verkoopteam aan de slag kunnen gaan.

Webteksten zijn het eerste contact dat jouw klanten met je bedrijf hebben. Ik zorg dat ze scoren en een lead opbrengen voor je verkoopteam". Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!

Visuals trekken klanten naar je website en houden ze daar even vast. Maar het zijn nog altijd pakkende teksten die je prospect overtuigen om tot actie over te gaan. Laat niets aan het toeval over en contacteer mij vandaag.

Slimonline.be geeft je online mediakanalen een boost met copywriting op maat van je publiek. Teksten voor blogposts, email campagnes, SEO pagina's, landingspagina's, conversiepagina's,...

Daarnaast zorgen we voor de nodige synergie met teksten voor onder meer gedrukte brochures, flyers en persberichten.

SEO-SEA-Online-marketing