Promodeal Starter Website voor 295 Euro!

Eenmalige betaling. Hosting, domeinnaam en support: 129 Euro/jaar

testimonial2-150x150-circle

Een website voor 295 Euro?

"jazeker! Als je een zaak hebt is het belangrijk om zo snel mogelijk aanwezig te zijn op internet. Met onze Starter website ben je verzekerd van een vliegende start. Later kan je eventueel voordelig uitbreiden naar een Pro of Premium website"

Een woordje uitleg:

 • Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het belangrijk dat je website er aantrekkelijk uitziet. Je wilt je online klanten toch niet laten wegklikken naar de website van je concurrent?
 • Ons Starter pakket is ideaal voor wie zijn eerste stappen wil zetten op het internet en daarbij toch een professionele uitstraling wil. Je krijgt een zeer verzorgde online presentatie met je contactgegevens en je hebt de mogelijkheid om je producten of diensten aan de buitenwereld voor te stellen.
 • We bieden je de kans om zeer voordelig aanwezig te zijn met een eigen website en een eigen domeinnaan ( www.jouwnaam.be). Dit geeft je zaak meteen een volwassen uitstraling
 • Het grote voordeel van dit pakket is dat je later gemakkelijk kan upgraden naar een Pro of Premium website. Als je zaak groeit kan je website zonder problemen met je meegroeien!
 • De website bestaat uit 1 pagina met daarop een mooie sfeerfoto, je contactgegevens en een korte voorstelling van de producten of diensten die je aanbiedt. Hoewel het gaat om een korte presentatie is dit een zeer sterk communicatiemiddel. De professionele opmaak geeft je klanten een heel ander gevoel en ze zullen veel sneller geneigd zijn om je te contacteren.
 • De website heeft een 'responsive design' wat wil zeggen dat deze geschikt is voor desktop computers, tablets en smartphones

Hoe gaan we te werk?

 • Onze Starter sites worden met dezelfde zorg gemaakt als onze meer uitgebreide pakketten. We gebruiken dezelfde servers, dezelfde software en designprogramma's. Net daardoor is het gemakkelijk om later je website uit te breiden.
 • Om deze ZEER scherpe prijs te kunnen aanbieden moeten we ons natuurlijk goed organiseren. We werken daarom graag met je samen via email. Uiteraard kan je bij ons terecht met al je vragen.
 • Een Starter site bevat algemene informatie over jezelf en over je zaak. Het gaat dus in principe niet om zaken die veel veranderen. Als er nadien toch aanpassingen moeten gebeuren dan kan je die door ons laten uitvoeren. Wij werken speciaal daarvoor met een aangepast uurtarief van 30 euro/uur. Op die manier kan je snel wijzigingen laten uitvoeren en blijven de kosten meer dan betaalbaar.

Welk budget?

 • De Starter website komt op 295 euro eenmalig. Dit om de website te ontwikkelen.
 • Daarnaast is er de jaarlijkse hosting, domeinnaam en software updates. Dit komt op 129 euro/jaar.